Beschildering 

Elk type plank kan voorzien worden van een geschilderde afbeelding naar wens. Bloemen, een sportieve afbeelding of een schets van een karakteristieke (nieuwe) woning maken een Mükk arts serveerplank helemaal af. 

Ook is het mogelijk om goud details toe te voegen.  

Gebruik de plank het hele jaar door als decoratie in bijvoorbeeld de keuken of op het buffet. Een echte eyecatcher die keer op keer zorgt voor leuke herinneringen en gespreksstof. 

De beschildering is in redelijke mate waterbestendig. Dat wil zeggen, een beetje vocht is geen probleem. Echter is de verf niet geschikt om in contact te komen met eten. Gebruik dus als je gaat borrelen de onbeschilderde kant.  Wil je een versiering die wel waterbestendig is en wil je de plank juist gebruiken met de afbeelding naar boven, kies dan voor een brandmerk. Elke afbeelding kan worden ingebrand op de serveerplank. het mooiste is dit bij een lijntekening of een subtiele tekst.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden rondom beschilderen of branden? Stuur een berichtje via de contactpagina. Ik help je graag verder!

Kijk via het navigatie menu op de portfolio pagina voor alle beschilderingen.   


 

E-mailen
Bellen